Tofta Herrgård

Lycke

Golfpaket
I samarbete med Lycke golfbana, som omkransar herrgården, erbjuder vi golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Njut av fantastisk golf, underbar natur och mat i toppklass i herrgårdens vackra matsalar. Du bor på promenadavstånd till 1:a tee!

Lycke golfbana:
Lycke golfbana är en av Västsveriges nyaste, och enligt många bästa golfbanor. Lycke bjuder på en upplevelse du sent kommer att glömma. Med stora krypvens-greener uppbyggna enligt senaste USGA-teknologin och en varierad layout med både seaside och skogshål finns alltid ett spelalternativ.

Banan är designad av Johan Henrikson och Helen Alfredsson. Helen har bidragit med ett kvinnligt perspektiv som gör att Lycke är en bana lika rolig att spela för damer som för herrar. Läget nära havet innebär fler soltimmar och mindre regn. Dessutom blir vinden en faktor att bemästra – precis som det skall vara på en kustbana.

Länk till Lycke GC


Boka via telefon
Samarbetande golfklubbar: Lycke Golf & CC

Tofta Herrgård
Tofta 200
442 75 Lycke

E-post: info@toftaherrgard.se

Telefonnummer:
0303 - 22 58 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.