Boka weekend i Halland. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket Halland. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Best Western Hotell Halland
Kungsbacka - Halland
Golfpaket nära Göteborg - Best Western Hotell Halland. Allt fler väljer Kungsbacka för ett bättre golfpaket! Bästa golfpaketet i Göteborgsområdet, säger våra gäster. I Kungsbacka, inom 10 minuters bilresa från hotellet, finner Du inte mindre än sju klubbar.

Clarion Collection Hotel Norre Park
Halmstad - Halland
Golfpaket med hotelövernattning i Halmstad Bo på Clarion Collection Hotel Norre Park som är ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus. Hotellet ligger mitt i den centrala och grönskande delen av Halmstad och mitt emot ser du vackra Norre Katts...

First Hotel Mårtenson
Halmstad - Halland
-Golfarens första val i Halmstad! Vi erbjuder Er golfpaket med bekvämt boende mitt i centrum samt greenfee till de allra flesta banorna i Halmstadtrakten. Efter avslutad rond väntar mat och dryck i vår egen bar och restaurang.

Grand Hotel Falkenberg
Falkenberg - Halland
Halland och Falkenberg är ett av landets allra populäraste mål för alla som tycker om att spela golf. Säsongen är lång och det finns en mängd mycket fina banor att välja på från tidig vår till långt in på hösten. Läs om våra Golfpaket

Halmstad-Tönnersjö Golfbana
Halmstad - Halland
Mitt i golfanläggningen finns sju stugor för uthyrning. Efter en god natts sömn är ni välkomna till restaurangen, där en stor frukostbuffé är uppdukad.

Hotell Hovgård
Halmstad - Halland
Gårdsatmosfären är unik. Ett litet hotell med personlig service. Hos oss har Du alltid nära till golf. Vi samarbetar Ringenäs, Holm och Haverdals golfklubbar. Banorna ligger 6 km, 15 km och 9 km från Hotell Hovgård.

Scandic Hallandia
Halmstad - Halland
Halmstad är Sveriges golfhuvudstad med inte mindre än 183 hål på 12 banor. Bo bekvämt på Scandic Hallandia i samband med en runda golf på Halmstad natursköna banor. Välj mellan paket med en 2-rätters middag eller utan.

Säröhus Hotell & Konferens
Särö - Halland
Kombinera golf och relax! Säröhus är beläget på västkusten alldeles vid havet med många möjligheter till golf, bad och promenader. Med Särö som utgångspunkt har du stor valfrihet bland golfbanor! Med närhet till ett 15-tal banor med v...

Vinbergs Golfklubb
Falkenberg - Halland
På Vinberg finns något för alla! Oavsett om du önskar hotellstandard, Bed & Breakfast eller besöker oss med egen husbil. Vinberg ligger mitt i natursköna Halland. På anläggningen har vi: 9 st toppmoderna Golfsviter belägna längst 18:e...