Boka weekend i Småland. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket Småland. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Badhotellet
Tranås - Småland
Badhotellet är beläget i en trakt som är ett Mecka för den golfintresserade. Inom en 5-milsradie finns flera välskötta banor - Eksjö, Gränna, Mjölby, Wiredaholm och Tranås. Efter en dag på golfbanan kan du slappna av i vår spa-avdelning.

Best Western Hotel Corallen
Oskarshamn - Småland
Förutom den underbara utsikten över Östersjön erbjuder Hotel Corallen stora fräscha rum med en riklig och mättande frukost. Efter en skön runda golf på Oskarshamns GK, ca en mil från hotellet, kan ni även boka in en god trerättersmiddag.

Best Western Plus John Bauer Hotel
Jönköping - Småland
Inom en radie av 5 mil från Jönköping hittar Ni Sveriges kanske vackraste golfbanor. Boka golfpaket med en övernattning på Best western Plus John Bauer Hotel för en lyckad golfupplevelse.

Best Western Plus Kalmarsund Hotell
Kalmar - Småland
Trivsamt hotell mitt i Kalmar. Medeltiden i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland. Spela golf i Kalmarregionen! Boka vårt golfpaket. 5 olika banor, med ett minimum av resande men med en ny utmaning varje dag!

Familjen Ericssons City Hotel
Jönköping - Småland
Vi samarbetar med Skinnarebo G&CC, Ryfors GK, A6 GK och Jönköpings Golfklubb. Lobbybar/Bistro och källargarage finns på hotellet. Hotellet ligger mitt i restaurangcentrat i Jönköping

Fredensborgs Herrgård
Vimmerby - Småland
Vår vackra huvudbyggnad från 1875 är idylliskt belägen nära natur och badsjö. Vi är dessutom omgiven av Tobo GK 18-hålsbana och från frukostbordet är det ca 100 m till första tee.

Hestraviken Hotell och Restaurang
Hestra - Småland
Weekendpaket med golf på Isabergs GK Isaberg Golfklubb i Småland erbjuder två av Sveriges kanske bästa 18-håls golfbanor och är belägen bara tre km från Hestraviken. Vi ordnar hela arrangemanget med boende, middag, frukost och speltid på Isaberg. Isab

Hooks Herrgård
Hok - Småland
Några mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Härlig 1700-tals miljö blandas med moderna konferenslokaler och skapar Smålands trevligaste konferensmiljö. Intill herrgården finns ett underbart spa. H&a...

Hotel Vidöstern
Värnamo - Småland
Vi ligger centralt beläget mellan fyra riktigt bra golfbanor, vilket innebär att vi är det självklara valet om du vill få ut maximalt med spel på din golfresa.

Quality Hotel Royal Corner
Växjö - Småland
Hela stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter finns inom gångavstånd. Utmana någon på Växjös bästa banor och njut sedan av den goda maten i hotellets restaurang. Avsluta kvällen i vår relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi.

Restaurang Badholmen
Oskarshamn - Småland
På en liten ö i Oskarshamns hamn ligger Restaurang Badholmen. Här serveras lunch & kvällsmeny för alla smaker. Kockarna arbetar med noga utvalda, säsongsbetonade råvaror av hög kvalitet. En trappa upp finner vi 8 nya hotellrum med alla bekvämlighet...

Stufvenäs Gästgiveri
Söderåkra - Småland
Golfpaket på Stufvenäs i samarbete Möre GK Vi kan stolt berätta att vi har inlett nytt samarbete med Möre GK inför 2018 På Stufvenäs kan du koppla av och äta gott! Möre Golf har ett bra geografiskt läge som gör att man kan ha banan...

Wiredaholm Golf & Konferens
Aneby - Småland
Golfpaket - Allt man behöver för en lyckad golfsemester hittar man på Wiredaholm. Vårt hotell med restaurang ligger vackert beläget vid Viredaholmssjön mitt i mellan artons green och ettans tee. Mycket närmare kan man inte bo!