Boka weekend i västra Sverige. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket västra Sverige. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Best Western Hotell Halland
Kungsbacka - västra Sverige
Golfpaket nära Göteborg - Best Western Hotell Halland. Allt fler väljer Kungsbacka för ett bättre golfpaket! Bästa golfpaketet i Göteborgsområdet, säger våra gäster. I Kungsbacka, inom 10 minuters bilresa från hotellet, finner Du inte mindre än sju klubbar.

Brevikens Golf & Hotell
Karlsborg - västra Sverige
Att kunna kombinera golf med god mat och boende på plats är en oslagbar kombination som blir allt mer populär i Sverige. Brevikens hotell ligger i direkt anslutning till putting green, range, restaurang, klubbhus och 1a tee.

Clarion Collection Hotel Kung Oscar
Trollhättan - västra Sverige
Clarion Collection Hotel Kung Oscar är en pärla i centrala Trollhättan. Bo i lugna kvarter och ha samtidigt nära till butiker, restauranger och tågstation. Frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal är inkluderat i priset.

Clarion Collection Hotel Norre Park
Halmstad - västra Sverige
Golfpaket med hotelövernattning i Halmstad Bo på Clarion Collection Hotel Norre Park som är ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus. Hotellet ligger mitt i den centrala och grönskande delen av Halmstad och mitt emot ser du vackra Norre Katts...

First Hotel Mårtenson
Halmstad - västra Sverige
-Golfarens första val i Halmstad! Vi erbjuder Er golfpaket med bekvämt boende mitt i centrum samt greenfee till de allra flesta banorna i Halmstadtrakten. Efter avslutad rond väntar mat och dryck i vår egen bar och restaurang.

Grand Hotel Falkenberg
Falkenberg - västra Sverige
Halland och Falkenberg är ett av landets allra populäraste mål för alla som tycker om att spela golf. Säsongen är lång och det finns en mängd mycket fina banor att välja på från tidig vår till långt in på hösten. Läs om våra Golfpaket

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Fiskebäckskil - västra Sverige
Skaftö Golfklubb är en skön utmaning för golfaren. En artonhålsbana som slingrar sig mellan bohuslänsk granit, överraskar bakom varje hörn och bjuder på en härlig utsikt över havet.

Halmstad-Tönnersjö Golfbana
Halmstad - västra Sverige
Mitt i golfanläggningen finns sju stugor för uthyrning. Efter en god natts sömn är ni välkomna till restaurangen, där en stor frukostbuffé är uppdukad.

Hotell Hovgård
Halmstad - västra Sverige
Gårdsatmosfären är unik. Ett litet hotell med personlig service. Hos oss har Du alltid nära till golf. Vi samarbetar Ringenäs, Holm och Haverdals golfklubbar. Banorna ligger 6 km, 15 km och 9 km från Hotell Hovgård.

Hökensås Golfklubb
Hjo - västra Sverige
Hökensås GK ligger på den östra sidan av Hökensås sluttning med en alldeles fantastisk utsikt över sjön Vättern. På nästan alla 27 hålen syns Vättern som en del av landskapsbilden

Lydde Gård
Kinna - västra Sverige
När du bokar ett golfpaket på Lydde Gård har du allt du önskar inom gångavstånd – Golfbanor, övernattning och restaurang.

Nääs Fabriker Hotell och Restaurang
Tollered - västra Sverige
Vår “hemmabana” är Öijared GK – en av norra Europas största golfanläggningar med tre 18-hålsbanor med olika karaktär. Bokas något av våra golfpaket erbjuder vi alltid förbokad starttid vilket innebär att ni alltid slår ut på önskad tid.

Sankt Jörgen Park
Göteborg - västra Sverige
Gataway Golf Få ett komplett golfpaket innehållande en utmanande 18-hålsbana och en tre-rätters supé på kvällen. Vår vackra parkbana är endast ett stenkast från hotellet. Utöver själva 18-hålsbanan består golfanläg...

Scandic Hallandia
Halmstad - västra Sverige
Halmstad är Sveriges golfhuvudstad med inte mindre än 183 hål på 12 banor. Bo bekvämt på Scandic Hallandia i samband med en runda golf på Halmstad natursköna banor. Välj mellan paket med en 2-rätters middag eller utan.

Säröhus Hotell & Konferens
Särö - västra Sverige
Kombinera golf och relax! Säröhus är beläget på västkusten alldeles vid havet med många möjligheter till golf, bad och promenader. Med Särö som utgångspunkt har du stor valfrihet bland golfbanor! Med närhet till ett 15-tal banor med v...

TanumStrand
Grebbestad - västra Sverige
Här på TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän, kan du välja mellan spel på Mjölkeröd, Fjällbacka, Dynekilen, Sotenäs eller Torreby Golfbanor. Efter golfrundan kan du ta ett svalkande dopp med bastu, boka en golfmassage och avsluta..

Tofta Herrgård
Lycke - västra Sverige
I samarbete med Lycke golfbana, som omkransar herrgården, erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet.

Vinbergs Golfklubb
Falkenberg - västra Sverige
På Vinberg finns något för alla! Oavsett om du önskar hotellstandard, Bed & Breakfast eller besöker oss med egen husbil. Vinberg ligger mitt i natursköna Halland. På anläggningen har vi: 9 st toppmoderna Golfsviter belägna längst 18:e...

Vita Vilan
Borås - västra Sverige
På Vita Vilan ska du kunna njuta av närheten till både golf och natur samtidigt som det är nära till Borås centrum. Upplev den charmiga atmosfären på vårt nyrenoverade vandrarhem.