Boka weekend i Västergötland. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket Västergötland. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Best Western Hotell Halland
Kungsbacka - Västergötland
Golfpaket nära Göteborg - Best Western Hotell Halland. Allt fler väljer Kungsbacka för ett bättre golfpaket! Bästa golfpaketet i Göteborgsområdet, säger våra gäster. I Kungsbacka, inom 10 minuters bilresa från hotellet, finner Du inte mindre än sju klubbar.

Brevikens Golf & Hotell
Karlsborg - Västergötland
Att kunna kombinera golf med god mat och boende på plats är en oslagbar kombination som blir allt mer populär i Sverige. Brevikens hotell ligger i direkt anslutning till putting green, range, restaurang, klubbhus och 1a tee.

Clarion Collection Hotel Kung Oscar
Trollhättan - Västergötland
Clarion Collection Hotel Kung Oscar är en pärla i centrala Trollhättan. Bo i lugna kvarter och ha samtidigt nära till butiker, restauranger och tågstation. Frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal är inkluderat i priset.

Hökensås Golfklubb
Hjo - Västergötland
Hökensås GK ligger på den östra sidan av Hökensås sluttning med en alldeles fantastisk utsikt över sjön Vättern. På nästan alla 27 hålen syns Vättern som en del av landskapsbilden

Lydde Gård
Kinna - Västergötland
När du bokar ett golfpaket på Lydde Gård har du allt du önskar inom gångavstånd – Golfbanor, övernattning och restaurang.

Nääs Fabriker Hotell och Restaurang
Tollered - Västergötland
Vår “hemmabana” är Öijared GK – en av norra Europas största golfanläggningar med tre 18-hålsbanor med olika karaktär. Bokas något av våra golfpaket erbjuder vi alltid förbokad starttid vilket innebär att ni alltid slår ut på önskad tid.

Sankt Jörgen Park
Göteborg - Västergötland
Gataway Golf Få ett komplett golfpaket innehållande en utmanande 18-hålsbana och en tre-rätters supé på kvällen. Vår vackra parkbana är endast ett stenkast från hotellet. Utöver själva 18-hålsbanan består golfanläg...

Säröhus Hotell & Konferens
Särö - Västergötland
Kombinera golf och relax! Säröhus är beläget på västkusten alldeles vid havet med många möjligheter till golf, bad och promenader. Med Särö som utgångspunkt har du stor valfrihet bland golfbanor! Med närhet till ett 15-tal banor med v...

Vita Vilan
Borås - Västergötland
På Vita Vilan ska du kunna njuta av närheten till både golf och natur samtidigt som det är nära till Borås centrum. Upplev den charmiga atmosfären på vårt nyrenoverade vandrarhem.