Boka weekend i östra Sverige. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket östra Sverige. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Badhotellet
Tranås - östra Sverige
Badhotellet är beläget i en trakt som är ett Mecka för den golfintresserade. Inom en 5-milsradie finns flera välskötta banor - Eksjö, Gränna, Mjölby, Wiredaholm och Tranås. Efter en dag på golfbanan kan du slappna av i vår spa-avdelning.

Best Western Hotel Corallen
Oskarshamn - östra Sverige
Förutom den underbara utsikten över Östersjön erbjuder Hotel Corallen stora fräscha rum med en riklig och mättande frukost. Efter en skön runda golf på Oskarshamns GK, ca en mil från hotellet, kan ni även boka in en god trerättersmiddag.

Best Western Plus John Bauer Hotel
Jönköping - östra Sverige
Inom en radie av 5 mil från Jönköping hittar Ni Sveriges kanske vackraste golfbanor. Boka golfpaket med en övernattning på Best western Plus John Bauer Hotel för en lyckad golfupplevelse.

Best Western Plus Kalmarsund Hotell
Kalmar - östra Sverige
Trivsamt hotell mitt i Kalmar. Medeltiden i centrum, Glasriket runt knuten och ett stenkast från Öland. Spela golf i Kalmarregionen! Boka vårt golfpaket. 5 olika banor, med ett minimum av resande men med en ny utmaning varje dag!

Familjen Ericssons City Hotel
Jönköping - östra Sverige
Vi samarbetar med Skinnarebo G&CC, Ryfors GK, A6 GK och Jönköpings Golfklubb. Lobbybar/Bistro och källargarage finns på hotellet. Hotellet ligger mitt i restaurangcentrat i Jönköping

Fredensborgs Herrgård
Vimmerby - östra Sverige
Vår vackra huvudbyggnad från 1875 är idylliskt belägen nära natur och badsjö. Vi är dessutom omgiven av Tobo GK 18-hålsbana och från frukostbordet är det ca 100 m till första tee.

Hestraviken Hotell och Restaurang
Hestra - östra Sverige
Weekendpaket med golf på Isabergs GK Isaberg Golfklubb i Småland erbjuder två av Sveriges kanske bästa 18-håls golfbanor och är belägen bara tre km från Hestraviken. Vi ordnar hela arrangemanget med boende, middag, frukost och speltid på Isaberg. Isab

Hooks Herrgård
Hok - östra Sverige
Några mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Härlig 1700-tals miljö blandas med moderna konferenslokaler och skapar Smålands trevligaste konferensmiljö. Intill herrgården finns ett underbart spa. H&a...

Hotel Skansen
Färjestaden - östra Sverige
Välkommen till Ölands största SPA Hotel Skansen är centralt beläget i Skansenparken i Färjestadens centrum, med 300 meter till närmaste badplats. Passa på att boka en avslappnande behandling efter golfturen!

Hotel Statt i Katrineholm
Katrineholm - östra Sverige
Spela golf i Sveriges Lustgård! Vi erbjuder ett prisvärt golfpaket som inkluderar logi hos oss på Hotel Statt och frukostbuffé samt en greenfee på någon av våra vackra samarbetsbanor i härliga Sörmland.

Hotel Vidöstern
Värnamo - östra Sverige
Vi ligger centralt beläget mellan fyra riktigt bra golfbanor, vilket innebär att vi är det självklara valet om du vill få ut maximalt med spel på din golfresa.

Hotell Miskarp
Mjölby - östra Sverige
Vare sig du är nybörjare eller har många års erfarenhet erbjuder Miskarp de bästa förutsättningarna. Hotell Miskarp ligger mitt på Mjölby GKs golfbana med endast 25 m från första tee.

Landeryds Golfklubb Vesterby
Brokind - östra Sverige
Avståndet till 1:a tee är ca 150 meter! Läget är underbart, i en av Östergötlands vackraste delar, med närhet till sjöarna Stora och Lilla Rängen och ett unikt eklandskap inpå knutarna.

LinksGolf Öland
Öland - östra Sverige
På LinksGolf Öland bor du på banan och behöver inte tänka på transporter. LinksGolf Öland är unik och bland de häftigaste golfbanorna i Sverige. Den är den vildaste. Pierre Fulke har lagt ut 18 hål som är en harmonisk blandning av stra...

Ombergs Golf Resort
Ödeshög - östra Sverige
Golfpaket med känsla. I den vackra naturen vid Vättern kan du njuta av golf du aldrig glömmer. En spännande och vacker bana, en härlig restaurang och bar, samt bekvämt boende i våra fina golfhotell. Vi gör allt för din bästa golfupplevelse!

Quality Hotel Royal Corner
Växjö - östra Sverige
Hela stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter finns inom gångavstånd. Utmana någon på Växjös bästa banor och njut sedan av den goda maten i hotellets restaurang. Avsluta kvällen i vår relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi.

Restaurang Badholmen
Oskarshamn - östra Sverige
På en liten ö i Oskarshamns hamn ligger Restaurang Badholmen. Här serveras lunch & kvällsmeny för alla smaker. Kockarna arbetar med noga utvalda, säsongsbetonade råvaror av hög kvalitet. En trappa upp finner vi 8 nya hotellrum med alla bekvämlighet...

Stufvenäs Gästgiveri
Söderåkra - östra Sverige
Golfpaket på Stufvenäs i samarbete Möre GK Vi kan stolt berätta att vi har inlett nytt samarbete med Möre GK inför 2018 På Stufvenäs kan du koppla av och äta gott! Möre Golf har ett bra geografiskt läge som gör att man kan ha banan...

Trosa Stadshotell & Spa
Trosa - östra Sverige
Njut av golf på Åda G & CC eller Trosa GK, efter rundan dricker du något svalt på vår solgård innan ett uppfriskande besök i spa och relaxavdelningen. Till kvällen en härlig fyrarättersmiddag i goda vänners lag. Välkommen!

Trädgårdshotellet
Åtvidaberg - östra Sverige
I vacker herrgårdsmiljö, med golfbanan inpå knutarna och med Trädgårdshotellets så högklassiga middagsmenyer, upplever man verkligen - Den Allomfattande Njutningen - som boken Golf och Mat så väl beskriver det.

Wiredaholm Golf & Konferens
Aneby - östra Sverige
Golfpaket - Allt man behöver för en lyckad golfsemester hittar man på Wiredaholm. Vårt hotell med restaurang ligger vackert beläget vid Viredaholmssjön mitt i mellan artons green och ettans tee. Mycket närmare kan man inte bo!

Åda Golf & Country Club
Trosa - östra Sverige
BO, ÄT, NJUT OCH SPELA GOLF. I Åda samlas golfentusiaster från när och fjärran. Här finns även restaurang, hotell och konferensanläggning – endast 50 meter från första tee. Våra populära golfpaket inkluderar logi på hotellet, middagar samt greenfee