Boka weekend i Halmstad. Härliga hotellpaket och weekendpaket.

Golfpaket Halmstad. Välj en golfweekend bland vårt rika utbud av hotell med golfpaket. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

Clarion Collection Hotel Norre Park
Halmstad
Golfpaket med hotelövernattning i Halmstad Bo på Clarion Collection Hotel Norre Park som är ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus. Hotellet ligger mitt i den centrala och grönskande delen av Halmstad och mitt emot ser du vackra Norre Katts...

First Hotel Mårtenson
Halmstad
-Golfarens första val i Halmstad! Vi erbjuder Er golfpaket med bekvämt boende mitt i centrum samt greenfee till de allra flesta banorna i Halmstadtrakten. Efter avslutad rond väntar mat och dryck i vår egen bar och restaurang.

Halmstad-Tönnersjö Golfbana
Halmstad
Mitt i golfanläggningen finns sju stugor för uthyrning. Efter en god natts sömn är ni välkomna till restaurangen, där en stor frukostbuffé är uppdukad.

Hotell Hovgård
Halmstad
Gårdsatmosfären är unik. Ett litet hotell med personlig service. Hos oss har Du alltid nära till golf. Vi samarbetar Ringenäs, Holm och Haverdals golfklubbar. Banorna ligger 6 km, 15 km och 9 km från Hotell Hovgård.

Scandic Hallandia
Halmstad
Halmstad är Sveriges golfhuvudstad med inte mindre än 183 hål på 12 banor. Bo bekvämt på Scandic Hallandia i samband med en runda golf på Halmstad natursköna banor. Välj mellan paket med en 2-rätters middag eller utan.